taxibedrijven met luchthavenvervoer Affligem | Tixa
taxibedrijven met luchthavenvervoer Affligem | Tixa

Taxibedrijf met luchthavenvervoer Affligem - Tixa

Luchthaven vervoer. Veilig en zonder zorgen op reis vertrekken

Tixa vervoert u naar alle mogelijke luchthavens nationaal en internationaal. Onze prioriteit is het verzorgen van vervoer voor de klanten naar de luchthaven en dit op een veilige manier. Tixa is 24/7 beschikbaar voor uw vervoer naar de luchthaven. Over heel België staat Tixa voor u klaar. We zorgen ook voor onze jonge klanten, hebt u een kinderzitje of kinderstoel nodig geef ons een seintje vooraf zodat we dit kunnen voorzien.
We beschikken over een minibusje tot 8 personen.

Zakelijk vervoer

Tixa vervoert u naar alle afspraken. Zaken diner, vergaderingen, … Tixa zorgt ervoor dat u altijd op tijd zal zijn op u zakelijke afspraak. We volgen 24/24 het verkeer op als er een file op duikt en merken dat u daardoor enige vertraging kan oplopen zullen we contact opnemen voor eventueel iets vroeger te vertrekken zodat u toch op tijd bent op u bestemming. Betaal niet elke rit meteen maar laat op het einde van de maand een factuur toekomen.                    

 

Tixa contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Tixa. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.