taxibedrijven met luchthavenvervoer Sint-Truiden | Sint-Truidense Taxi Centrale

Taxibedrijf met luchthavenvervoer Sint-Truiden - Sint-Truidense Taxi Centrale

WELKOM

St-Truidense TAXI centrale, opgericht in 2010, is doorheen de jaren een begrip geworden in Sint-Truiden en omstreken. Door onze kwalitatieve en snelle dienstverlening, hebben wij een uitgebreide klantenportefeuille weten op te bouwen.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit particuliere klanten, maar ook zakelijke klanten in heel uiteenlopende sectoren behoren tot onze portefeuille. Tevens rijden wij ook voor tal van overheidsinstanties.

Wij bieden tal van diensten aan in het bezoldigd personenvervoer. Onze hoofdactiviteit bestaat uiteraard uit de exploitatie van taxi's. Desalniettemin, bieden wij ook diensten als luchthavenvervoer, limoservice, ceremoniewagens en sneltransport aan.

Tevens is St-Truidense TAXI centrale de enige maatschappij in Sint-Truiden en omstreken dat een permanente dienstverlening aanbied.

Onze centrale staat steeds tot uw dienst, en dit de klok rond (dag & nacht), alle dagen van het jaar.

De aangevraagde rit wordt onmiddelijk in onze planning opgenomen, indien nodig wordt het dichtsbijzijnde voertuig meteen uw richting uitgestuurd. Rekening houdend met de drukte, streven wij er naar om binnen de 10 minuten na uw oproep ter plaatse te zijn.

Graag verwelkomen wij u aan boord van één van onze voertuigen!

Team Sint-Truidense TAXI centrale

Sint-Truidense Taxi Centrale

Vakgebieden: taxi, luchthavenvervoer

Sint-Truidense Taxi Centrale contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Sint-Truidense Taxi Centrale. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.