taxibedrijven met luchthavenvervoer Lede | PL Services: Luchthavenvervoer

Taxibedrijf met luchthavenvervoer Lede - PL Services: Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Stipt, veilig en zorgeloos op uw bestemming!

Vervoer naar alle binnenlandse en buitenlandse luchthavens of treinstations.

Iedereen droomt van een zorgeloze vakantie. Die begint en eindigt met een rit naar en van de luchthaven. Sommigen kiezen voor de trein, andere voor vrienden en familie of zelfs voor de parking. Maar meer en meer mensen maken beroep op onze diensten om veilig en zonder zorgen naar de luchthaven te gaan.

Geen stress of parkeerproblemen. “Uw reis begint vanaf U bij ons instapt”.

PL Services brengt U stipt, veilig en comfortabel heen en terug naar iedere luchthaven of treinstation binnen België en de grensregio’s. Als vervoermiddel beschikken wij over een Opel Insignia break en een Mercedes Vito Tourer minibus tot 8+1p. Kinderstoeltjes en kinderzitjes zijn op aanvraag gratis beschikbaar.

Bij de heenreis komen wij u tijdig ophalen op het afgesproken uur, laden u koffers in de wagen en brengen u tot aan de vertrekhal. Bij de terugreis volgen wij uw vlucht op, zodat wij U tijdig kunnen verwelkomen met een naambordje in de aankomsthal op het afgesproken meeting point van de luchthaven of treinstation en brengen u weer veilig thuis.

Met één telefoontje 0499/220 555 of een online boeking via www.pl-services.be bent u verzekerd van een zorgeloos en comfortabel luchthavenvervoer. Dit alles tegen vaste prijzen en éénzelfde tarief voor zowel ritten overdag als ’s nachts, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Na ontvangst van u reservatie bevestigen wij u binnen de 24u via mail met als bijlage u vervoersdocument.

Uw vervoer, onze zorg!

PL Services: Luchthavenvervoer

Vakgebieden: taxi, luchthavenvervoer

PL Services: Luchthavenvervoer contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar PL Services: Luchthavenvervoer. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.