taxibedrijven met luchthavenvervoer Sint-Truiden | Airportservice Chris

Taxibedrijf met luchthavenvervoer Sint-Truiden - Airportservice Chris

Het is dikwijls een dilemma als u op vakantie gaat met het vliegtuig. Parkeert u uw eigen wagen voor een week of langer aan de luchthaven? Welke familieleden of vrienden zijn bereid u te brengen of te komen ophalen na de reis? Met Airportservice Chris uit Sint-Truiden moet u deze vragen niet stellen en hoeft u niet te sleuren met bagage. Met een correcte service brengen wij u naar de luchthaven en komen wij u ook terug ophalen.

Airportservice Chris bestaat ondertussen 10 jaar en is gespecialseerd in personenvervoer naar Belgische luchthavens en zelfs buitenlandse bestemmingen behoren tot de mogelijkheid. Wij beperken ons echter niet alleen tot de luchthavens. Alle toeristische en zakelijk vervoer naar bijvoorbeeld verzamelplaatsen voor busreizen, congressen, TGV-stations en zeehavens voor cruises behoren tot onze service.

Airportservice Chris biedt u enkel voordelen:

--> vergeet uw vervoersproblemen
--> tijdig op uw bestemming zonder sleuren van koffers
--> zowel van en naar de luchthaven zonder zorgen

Zorgeloos reizen begint bij Airportservice Chris!


Airportservice Chris

Vakgebieden: transport, koerier, luchthavenvervoer

Airportservice Chris contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Airportservice Chris. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.